Tips om valg af den sikreste Baggård Trampolin

Hvordan vælger du den mest sikre baggård trampolin til den lavest mulige pris? Sikkerhed af jumper og trampoliner holdbarhed. Det er vigtigt at overveje overkommelige priser og kvalitet af en bestemt model. Sikkerhed af dine jumpere

Hvad er farerne ved at hoppe på billige baggård trampoliner. Trampolinernes materialer vil bestemme jumpernes sikkerhed. Sikkerhed er vigtigere, når trampoliner gør af stål eller glasfiber, end de er fra træ.

Jeg tror, en trampolin uden fjeder er den sikreste for din baghave. Det tilbyder alle sikkerhedsforanstaltninger og kvaliteten af andre trampoliner, men er forårsfri. Fjederfri refererer til fraværet af fjedre fastgjort til rammen. Der er ingen spoler eller hamre til at være en risiko for dig. Kun en svag ketcher lyde som trampoliner hjul hoppe over hoppende puder. Det er dog ikke en farlig lyd.

Børn bør altid instrueres om trampolin sikkerhedsregler. Det omfatter at fortælle dem at ikke hoppe, når andre er omkring. Det er vigtigt at minde dine børn om, at de ikke bør løbe langs trampolinbunden uden en ansvarlig voksen. Børn så unge kan ikke stole på. Du skal sikre dig, at de kender det grundlæggende i sikkerhed. Du bør også lære dit lille barn sikkerhedsregler for trampoliner(læs mere om dem her trampolinguiden.dk), da de allerede vil hoppe og løbe rundt på dette tidspunkt.

Der er mange metoder, du kan bruge til at beskytte dit lille barn trampsitter. En måde er at installere sikkerhedsnet omkring deres legeområder. Mange sikkerhedsnet er farvestrålende og kan fange opmærksomheden hos små børn, der måtte være i nærheden. Nogle af disse net kan fordoble som bløde viskelædere for enhver vildfaren hoppe. Det betyder, at du ikke behøver at bruge timer på at arrangere puderne på småbørns trampoliner. Du vil heller ikke have bekostning af at købe bløde viskelædere til at fange vildfarne hoppe børn. Dette vil sikre, at dit barn er sikkert fra skader og falder ved at holde disse sikkerhedsnet uden for rækkevidde.

Når du har installeret alle sikkerhedsskabe og trampoliner i din gård, kan du placere en måtte på toppen. En fjedermåtte giver dine børn mulighed for at hoppe på en stor hoppeflade og forhindrer trampoliner i at styrte ned i hjørnerne. Det er især vigtigt for småbørns trampoliner, som kan blive farlige, når de kommer i direkte kontakt med skarpe genstande.