Sådan får du en mand til at lægge mærke til dig

Bliver du nogensinde frustreret, når du prøver at få mænd til at lægge mærke til dig. Føler du, at du altid vil være en ven eller bare et springbræt til den mand, du virkelig ønsker? Du vil vide, hvordan man får mænd til at lægge mærke til dig.

Hvis du føler, at du kun er et skridt væk fra den mand, du altid har ønsket, og har været forgæves med at få, så er du nødt til at vide, hvordan man får ham til at bemærke dig. Du kan få den mand, du altid har ønsket ved hjælp af disse tips.

Tip #1 – Vær den person, han tilbringer mest tid med Opnå forførelse terapeuter kan hjælpe smarte kvinder får deres mænd til at tilbringe mere tid sammen og ikke føle sig ensomme. Du vil skabe et mere romantisk bånd ved at gøre dette. Det er vigtigt at gøre en eller to ting hver dag, uanset om du vil shows, romantiske film, kunstklasser osv., Du kan absorbere hinandens tilstedeværelse og lære, hvordan de føler.

Tip #2 – Sørg for, at han er spa-venlig med et strejf af mystik. Hvis du vil have mænd til at lægge mærke til dig, må du give dem en følelse af mystik. Dette vil hjælpe dig med at skabe intriger, men også vise ham, at du er klar til at tilbyde ham en oplevelse i modsætning til alle andre.

Tip 3: Få ham ikke til at vente med at lære dig at kende. Hvis du vil have en mand til at lægge mærke til dig, må han føle, at han skal lære din familie at kende og lære dig bedre at kende. Skorpionen mænd normalt ikke ønsker at tale åbent og give pigen ind i deres liv langsomt. Husk, at du ikke vil overse nogen negativer, og du vil være mere fokuseret på ham, når du er sammen med ham. Antag ikke, at han er bekendt med dig. Men sørg for, at du viser interesse for ham.

Tip #4 – Få ham til at føle sig godt, når du forsøger at tiltrække en fyr, lære at håndtere angst og andre negative følelser. Selv om det ikke er normalt at føle nervøs for at forsøge at få en fyr interesseret i dig, bør du føle sig i stand til at slappe af, når du gør. Du vil få ham til at føle sig selvsikker, og han vil gengælde dit ønske.

Tip #5 Undgå ordet “Forpligtelse”. En samtale med en mand behøver ikke at omfatte en diskussion om ægteskab og børn. Du kan dele dit ønske om at se ham igen, men ikke når han kigger på ringe. Du kan også fortælle ham, at du elsker tanken om ham iført ringen du gav ham. Du vil gøre det næsten umuligt for ham at glemme, at du er flirtende, munter og sjov. Brug eller nævn aldrig ordet “forpligtelse”. Det er for skræmmende for mænd.

Tip #6. Vær tilfreds med at være venner og glemme alt om fremtiden sammen. At finde måder at blive venner med en mand i stedet for at ødelægge alt er ikke noget, der sker natten over. Få ham ikke til at føle, at hans verden drejer sig om dig. Hvis han ønsker at tale om fremtiden sammen, bør du lade ham opdrage, at han vil være din ven. Der vil være meget mere tid senere. Det er tid til at være venner og nyde hinandens selskab.

Tip #7. Sørg for at gøre et positivt indtryk. Prøv i stedet at være ægte og finde måder at vinde sit hjerte på. Voksende er en smuk ting, men hvis han er en stor ost-eater, kan det være et problem. Du kan finde ud af grunden til, at han gav dig dette kaldenavn, og fortælle ham, at du elsker det.

Tip #8. Lad ham kalde dit navn til sidst. For at få en mands opmærksomhed, skal du give ham noget pusterum. Du bør ikke spise med en fyr og få ham til at kalde dig nogle mærkelige navn, mens du drikker din vin. Han vil enten være vred, eller han vil gerne spille gui guevous. Disse nætter var rigtig sjovt. Du bør dog gå i seng med din partner nu.

Skriv kommentar