Fordelene ved fiskeolie for centralnervesystemet Lidelser

I dag er lidelser i centralnervesystemet en af de hyppigste årsager til Alzeheimers sygdom og tab af liv. En centralnervesystem lidelse opstår, når hjernen er påvirket på nogen måde. Det kan være en lidelse i hjernen, nogle andre sundhedsmæssige problemer, eller en kombination af begge dele. Forstyrrelser i centralnervesystemet kan være svære at diagnosticere, fordi årsagerne er forvirrede, og de nøjagtige symptomer ligner en række andre sundhedsproblemer. Nogle mennesker føler, at deres “spiseforstyrrelse” eller “mangel på hudlidelse” er bare et resultat af at blive ældre. Men disse problemer går hånd i hånd, og opfattelsen af, at man er nødt til at klare, er forstyrrelser i centralnervesystemet.

Spiseforstyrrelse eller fødevareintolerance er sandsynligvis den mindst anerkendte af alle lidelser i centralnervesystemet. Selv om de ofte er til stede med lignende symptomer, forekommer spiseforstyrrelse kun i sidste inditalt. Den person, der lider af spiseforstyrrelser Normalt lider af følelsesmæssige eller fysiske symptomer såsom fylde i maven eller endda halsbrand. Andre symptomer omfatter svimmelhed eller følelser aftilgængelighed og livlig vejrtrækning under vandladning.

Andre fysiske symptomer includebut er ikke begrænset til hurtig hjerterytme, overfladisk vejrtrækning under vandladning, svedtendens, følelse trangen til at urinere hele tiden, hovedpine, og svimmelhed. Da lidelsen iseatingincomplete (fordi koncentrationen af sunde fødevarer utilstrækkelig til kroppens behov), personens evne til at kontrollere hans tarme er stærkt påvirket. Betingelsen kan være dyrt, da det normalt har brug for flere sessioner med en læge.

Det meste af tiden er spiseforstyrrelser et produkt af en ubalance i Eatamine-faktoren. Og desværre er der ingen let at opdage midler til at rette op på ubalancen. Med andre ord, ved at forbedre kosten kan man forbedre tilstanden af eatamine-faktoren. Men det er noget, der normalt kun kan forsøges af de mennesker, der lider af sygdommen.

Men ved at øge indtaget af fiskeolie, som er naturligt og har Eatamine-faktoren, kan det forbedre tilstanden af eataminfaktoren og i vid udstrækning selve centralnervesystemet. Dette er, hvordan det forbedrer tilstanden af hjernen. Og det kan aldrig understreges nok.

Undersøgelser udført hos ældre patienter, der lider af symptomer på forstyrrelser i centralnervesystemet som starter med en følelse af tegnebøger og cl udmattelse. På nuværende tidspunkt kan det siges, at fiskeolie er en af de mest effektive midler til forebyggelse af psykologiske tilstande og forbundet med forbedring af hjernens funktion.

Når man forsøger at forstå mekanismen bag forbedringen af hjernens funktion, er det bedre at forstå forskellen mellem de neurotransmittere, der cirkulerer i hjernen, og forløberne for dens funktion. Der er to forskellige grupper eller områder af hjernen, som skal iltes, for at funktionen af den anden gruppe af nerveceller til at være effektiv. En af disse grupper er den følelsesmæssige serotonin gruppe og den anden er den somatiske (muskel). Serotonin er en gruppe af neurotransmittere, der kan gøre en betydelig forskel for en normal persons humør. Denne funktion betyder, at det spiller en væsentlig rolle i den lykke niveau en person kan have.

Denne funktion er endnu vigtigere end behovet for fysisk vækst og reparation af knogler. Vedvarende serotonin niveauer er, hvad bestemme en persons sappiness niveauer. Et lavt niveau vil forårsage depression, et lavt serotonin niveau vil causeogynezegreasinessog generelt Humør svaghed.

Mangel på denne faktor vil forårsage ejendommelige symptomer som i de berygtede tilfælde af teser lidelser, skizofreni, balancedorbitalvitamin nekrose, søvnløshed, allergier, søvnløshed, tab af appetit, en lav sexlyst, extremeigue, stress, og dissociation eller hukommelsestab. Tab af hår, overdreven svedtendens, forstørret milt og lever, fordøjelsesforstyrrelser, vægtøgning og tab af kropsbehåring, nældefeber, hvæsende vejrtrækning og løbende næse er de tidligste oplysninger om manglen på denne faktor.

Som tidligere nævnt, en af de store områder af bekymring med hensyn til serotonin niveauer er svind af substantia nigra, eller tarmkanalen løber fra lige bag taljen i maven gennem anus. Generelt er denne svind et tegn på aldring og artsspecifikke. Kaloriebegrænsning, normalt svarer til en reduktion i kalorier, vil i høj grad reducere disse tegn på aldring, og serotonin niveauer vende tilbage til normal i de fleste tilfælde.

En reduktion i kunstige aromaer, såsom sukker, fra kosten vil også reducere den tilstand, der forårsager stigning i serotonin. En anden faktor, der bidrager til høje niveauer af serotonin er en dårlig kost. Især vil en kost med højt fedtindhold, såsom forarbejdede vestlige kostvaner, sukkerarter og høj fructose corn syrups forårsage en reduktion i serotonin niveauer og en tilhørende stigning i appetitten.

En af de naturlige og sunde måder at reducere sult er at holde en reel balance i glykæmisk indeks.

Skriv kommentar