Den nyeste trend: Måltidskasser bringer måltider af restaurantkvalitet til dit hjem

Måltidsleveringstjenester er en fantastisk måde at spare penge på og spise ude oftere. Hvad er den nye Meal Delivery Service-dille? Læs videre for at blive klogere på de forskellige typer måltidskasser, og hvordan de virker.

Levering af måltider

I de sidste par år er måltidsleveringstjenester vokset i popularitet. Disse tjenester tilbyder alt fra lækre kokke-tilberedte måltider til enkle opskrifter til hele familien. Måltidsleveringstjenester giver klare instruktioner, de rigtige ingredienser og kan fjerne stresset ved madindkøb og tilberedning. De kan også reducere madspild.

Måltidsleveringstjenester kan være bekvemme og spare dig tid, men de kan også være dyre. Overvej dit ugentlige madbudget, forsendelsesomkostninger og andre dagligvarer, som du muligvis har brug for i løbet af ugen, før du tilmelder dig. Når du vælger en madplan, skal du overveje, hvor stor din familie er. Mens de fleste måltidskasser kan bruges til op til fire personer, er nogle måltider velegnede til større grupper. Nogle tjenester er miljøvenlige ved at bruge sæsonbestemte ingredienser og genanvendelige eller komposterbare emballagematerialer.

Happy Meal legetøj

Mere end 100 lande har nu Happy Meal-legetøj. McDonald’s er blevet kritiseret for at bruge plastiklegetøj, som er en stor bidragyder til klimaforandringerne. McDonald’s har taget skridt til at gøre sit legetøj mere miljøvenligt. McDonald’s har forpligtet sig til at reducere brugen af plastik og introducere bæredygtigt legetøj inden 2025. Interaktive spil og 3D-figurer af genbrugsmaterialer bliver en del af det nye legetøj. Det undersøger også muligheden for at genbruge legetøj til at lave nye restaurantbakker.

På eBay kan legetøj, der ligner Happy Meal-legetøj, videresælges til oppustede priser. Tre samlerobjekter er noteret for $ 300.000. Mange happy-meal legetøj er samleobjekter. McDonald’s har endnu ikke meddelt, om det vil bringe voksne Happy Meals tilbage. Men nogle mennesker elsker stadig at samle dem.

Kategorier af måltidskasser

Du kan stole på, at måltidsleveringstjenester leverer frisk mad til din dør. Du kan vælge mellem en bred vifte af muligheder, herunder vegetariske, glutenfrie og veganske retter. Du kan genbruge din måltidskasse på din lokale genbrugsplads.

Måltidsabonnementer kan være en livredder, hvis du har et budget. Abonnementer kan være særligt nyttige, hvis du har kort tid eller er forsinket med at komme på arbejde. Du kan også prøve nye opskrifter og forbedre dine madlavningsevner med abonnementer.

Mere end 100 lande kødkasse har nu Happy Meal-legetøj. McDonald’s er blevet kritiseret for at bruge plastiklegetøj, som er en stor bidragyder til klimaforandringerne. McDonald’s har taget skridt til at gøre sit legetøj mere miljøvenligt. McDonald’s har forpligtet sig til at reducere brugen af plastik og introducere bæredygtigt legetøj inden 2025. Interaktive spil og 3D-figurer af genbrugsmaterialer bliver en del af det nye legetøj. Det undersøger også muligheden for at genbruge legetøj til at lave nye restaurantbakker.