Boliglån

Årsag til boliglånet

forudbestemte beslutninger fra låntagerens og en långivers side, så det er et egenkapitalbaseret lån.

Har egenkapital til at bruge (hvilket betyder, egenkapital i dit hus) for lånet.

Er lukkeomkostninger og gebyrer inkluderet?

Er satsen fast eller variabel? (Hvad er omkostningerne ved lånene).

Kan lånet kombineres med andre lån? (de fleste hjem lånekapital kan).

Hvor fleksible er tilbagebetalingsbetingelserne?

Hvornår har du en tilbagebetalingsmulighed? Afskærmning, dårlig kredit, eller kreditlinje? (kreditlinjer kan have højere satser og engang lavere betalingsvalg, hvor afskærmning kan have en ikke-regres klausul, der giver dig mulighed for at gå væk fra lånet, hvis afskærmningen stopper, eller du kan have en klausul, der kræver at holde betalingerne på kreditlinjen i misligholdelse. ).

Hvad er lukkeomkostningerne?

Hvad er din ÅOP for lånet?

Hvad er renten?

Hvor meget tid vil du (og din boligejer) nødt til at tilbagebetale lånet?

Hvilke gebyrer kan du forvente – oprindelsesgebyrer, rabatpoint?

Er der ansøgningsgebyrer?

Er der kontrol gebyrer?

Kan du producere din kredit rapport, licens eller undersøgelse for at vise din kreditværdighed – bank og ikke-bankvirksomhed? Kredit rapport gebyrer er normalt 10% af lånet

Er der gebyrer for Economist og Mortgage Brokers tjenester – habitat gebyrer, personligt gebyrer, eller beskæftigelse gebyrer. Gebyrerne er typisk 15% af lånet. Disse gebyrer kan undgås, hvis du ansætter et lån officer og anmode om gebyret. Eksperter i udlån ved, at en iboende omkostninger ved beskæftigelse er omkostningerne ved kredit., og arbejder på din kredit er en indsende en konsekvent, detaljeret og velholdt rekord, der understøtter dit lån.

I mange tilfælde har realkreditlån hjem lånekapital en fast rente og en fast betaling for lån over lånets længde. De månedlige vilkår omfatter hovedstol og renter hver måned sammen med lates, eller måned-til-måned amortisering. I de fleste tilfælde findes variationer af amortiseringen i afdragsfri perioder – udtrykket en låntager har, efter at renten er beregnet fra den foregående måned, til at tilbagebetale renten. Hvis du vælger en variabel rente, kan du ikke forvente en reduceret rente. satsen vil simpelthen ændre sig, og det samme vil din betaling. Du skal kun angive renten baseret på de aktuelle eller seneste markedsrenter.

Home egenkapital kreditlinje er ens, bortset fra at renten er baseret på kreditkort balance på det tidspunkt, hvor lånet er udstedt – ikke din vigtigste fald bare dit kreditkort balance. Hvis du har brug for den tilgængelige lindring af en kreditlinje til at betale regninger og / eller medicinske udgifter, et hjem ansvarlig lånekapital er et godt valg. Når du har brug for penge til at finansiere hjem renoveringer, køb, college undervisning, medicinske nødsituationer, eller andre udgifter, et hjem egenkapital kreditlinje er for dig. En lille advarsel – hold din kreditlinje så lav som du kan. Din lånesaldo er baseret på din tilgængelige kredit, og jo mindre du har til rådighed, jo højere din linje – hvilket betyder, at jo højere din månedlige betaling er. Omvendt, når du betaler dine kreditkort, kan du bruge de ekstra penge til at betale ned på lån saldi.

Hvis du ikke er en boligejer, skal du forstå, at hjem lånekapital er ikke til at hjælpe dig med at få en første eller andet realkreditlån. De er meget gerne en kreditlinje, men hjemmet egenkapital kreditlinje er placeret mod dit hus. Fordelene ved hjem lånekapital er talrige, men du er blevet advaret: Huset er i fare for afskærmning, hvis du ikke foretager dine betalinger.

Lad os opsummere: Et hjem ansvarlig lånekapital er et lån udstedt (eller bundet til) egenkapitalen i en boligejer. Egenkapitalen, eller penge, er beregnet eller bestemt baseret på: den samlede penge, at boligejer er lån-relaterede, den nuværende ejendomsværdi, nuværende indkomst, gæld osv. Pengene bruges derefter til at betale tidligere eller eksisterende gæld og derefter lukkede konti, der er blevet betalt. I nogle områder er hjem lånekapital bundet til låntagerne kredit score.

Home lånekapital har fordele, der kan lokke låntagere. Långivere er typisk villige til at tilbyde en 80% finansiering. Renteomkostningerne er lavere end andre typer lån. Låntagere er normalt fradragsberettigede, men kreditværdighed spiller en rolle. Det er ikke den eneste faktor, der overvejes. Hvis lånene har nogle kortsigtede cash flow problemer, der ville få dem til at få brug for kontanter på forhånd, kan de være villige til at betale en højere rente.

Home lånekapital er lån-haj type lån. I dette tilfælde opfylder den hurtige REL nogle af boligejernes basale behov. Disse type lån kan opfylde: Credit Score har været acceptabelt. Gæld er håndterbar.

Skriv kommentar